Een oude châlet op een beboste heuvelrug aan de Semois dient te worden herbouwd. De eigenares beschikt over een uiterst beperkt budget, waarmee niet meer dan een casco kon worden opgetrokken. In de dakkapellen bevindt zich het gastgedeelte met gastenkamers en badkamer. Om de kosten te drukken, wordt de oude footprint van de châlet overgenomen. Daarop komt een integraal geprefabriceerde houtskeletbouw terecht, met vloeren, muren en plafonds volledig uitbekleed met OSB. De dakvorm tracht de ruimtelijke kwaliteiten van de duplex te combineren met de budgetmatige kwaliteiten van de schuur : het dak vormt een soort piano waarbij de niet-ingedrukte toetsen tot het gastenverblijf behoren. Deze zijn via een passerelle onder het dakgebinte bereikbaar. Dak en gevel worden doorlopend bekleed met zinkbanen. De gevelopeningen zijn gelijkvormig om de kosten te dekken en worden ingeplant met het oog op een maximaal lichtrendement. Publicatie in A+208 Publicatie in Decors 1048